Om

Avenue kom til verden i 1996. I 2006 blev det opkøbt af den familieejede virksomhed, HF Christiansen A/S lokaliseret i Randers. HF Christiansen er Danmarks største producent af cykler. Udover Avenue producerer HF Christiansen mærkerne Bike by Gubi, Centurion, MBK, Nishiki, Principia, Raleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

Når vores forhandlere sælger en Avenue, er det altid den flotteste cykel, køberen nogensinde har ejet, hvilket vi er meget stolte af. Med en Avenue er du sikret en kvalitetscykel der bærer præg af at være designmæssigt gennemarbejdet ned til den mindste detalje. Vores ambition er, at en Avenue cykel altid skal være Danmarks smukkeste cykel. Og uanset om man foretrækker en stilet sort eller hvid Avenue eller en Avenue i mere markante farver så findes den rigtige model med det rigtige udstyr af gear og bremser i Avenues sortiment.

Avenue er i en klasse for sig selv. Udover at være verdensberømt for at producere kvalitetscykler, så lægges der stor vægt på design. De mange håndarbejdstimer der er brugt på hver cykel, ligger i stellet. Dette har i flere år sikret cyklerne pænere samlinger hvilket giver et helt unikt og stilrent design.

Der sidder forhandlere i hele landet klar til at hjælpe dig i gang med din nye Avenue cykel. Det er kompetente fagfolk der er med til at opretholde den bedste kvalitet, rådgivning og sikre at din nye cykel er klargjort og passer perfekt til dig.