Om

Historien

Avenue blev grundlagt i 1995, og i 1996 blev første årgang præsenteret. I 2006 blev Avenue opkøbt af den familieejede virksomhed, HF Christiansen A/S, Randers. HF Christiansen er Danmarks største producent af cykler. Udover Avenue producerer HF Christiansen mærkerne Bike by Gubi, Centurion, MBK, Nishiki, Principia, Raleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

Med en Avenue er du sikret en kvalitetscykel, der bærer præg af at være designmæssigt gennemarbejdet ned til den mindste detalje. Vores ambition er, at en Avenue cykel altid skal være Danmarks smukkeste cykel. Og uanset om man foretrækker en stilet sort, hvid eller en Avenue i mere markante farver, så findes den rigtige model med det rigtige udstyr af gear og bremser.

Avenue er i en klasse for sig selv. Udover at være verdensberømt for at producere kvalitetscykler, så lægges der stor vægt på design. De mange håndarbejdstimer, der er brugt på hver cykel, ligger i stellet. Stellets organiske afrundede samlinger giver en Avenue sets agile, dynamiske og fuldendte design.

Der sidder forhandlere i hele landet klar til at hjælpe dig i gang med din nye Avenue cykel. Det er kompetente fagfolk, der er med til at opretholde den bedste kvalitet, rådgivning og sikre, at din nye cykel er klargjort og passer perfekt til dig.